Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Gold Member Array ShaKerZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    426
    Thanks
    20
    Thanked 22 Times in 7 Posts

    Offline backtests

    Hi all,
    Is there possible to make offline backtests with MetaTrader to have a constant spread ?

    How do I make ?

    Thanks !

  2. #2
    Standard Member Array
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Nepal
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Offline backtests

    Hi ShaKerZ
    Not sure what you are trying to ask as this is the default behaviour....all backtesting in MT4 is done offline and the spread is constant as there will be no slippage in backtesting.

    Do you mean to say that you want to set your own desired spread for a specific currency?

  3. #3
    Gold Member Array ShaKerZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    426
    Thanks
    20
    Thanked 22 Times in 7 Posts

    Re: Offline backtests

    Hi karanmehta
    Yes, it's that, I will make backtest with my desired spread for each currency. Because when I make Backtests, the spread is the actual spread...

  4. #4
    Silver Member Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    104
    Thanks
    12
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Re: Offline backtests

    You the great tools that birt that created. see this thread .
    [url]http://indo-investasi.com/viewtopic.php?f=6&t=5449[/url]

    You can create your own 99% model of tick data and set your own spread for offline testing..

Similar Threads

  1. [instruction] Run EA on offline charts - rangebar, and renko
    By finimej in forum MetaTrader Expert Advisors
    Replies: 9
    Last Post: 08-31-2010, 07:44 PM
  2. Offline Lock Profit Indicator
    By pasavento in forum MetaTrader Indicators
    Replies: 5
    Last Post: 12-20-2008, 02:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •