Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    Silver Member Array
    Join Date
    May 2010
    Posts
    145
    Thanks
    217
    Thanked 29 Times in 17 Posts

    I would lik to say Thanks

    I would like to say Thanks to posters
    But I cant using Firefox
    Yes I can with Google Chrome
    and probably with other bowers but I am not going to try.
    Can you fix this?
    Sorry to ***** but I thought you might want to know.
    Brett

  2. #2
    Super Moderators Array Ajata's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    638
    Thanks
    2,315
    Thanked 615 Times in 194 Posts
    Which version of firefox to you use, im also using firefox v. 3.6.10 and i dont have any problems, maybe you can update your browser...

  3. #3
    PLON-MANIA MODS... Array Kardel Sharpeye's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    OMAH
    Posts
    934
    Thanks
    270
    Thanked 202 Times in 109 Posts
    Blog Entries
    2
    use palemoon.org

  4. #4
    Diamond Member Array
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Penang/Bulgaria/UK
    Posts
    1,197
    Thanks
    967
    Thanked 270 Times in 172 Posts
    Quote Originally Posted by bedrockbrett View Post
    I would like to say Thanks to posters But I cant using Firefox Yes I can with Google Chrome and probably with other bowers but I am not going to try. Can you fix this?
    Sorry to ***** but I thought you might want to know. Brett
    I am using firefox!!! Have done since I started here.

  5. #5
    Silver Member Array
    Join Date
    May 2010
    Posts
    145
    Thanks
    217
    Thanked 29 Times in 17 Posts
    Quote Originally Posted by Freddie View Post
    I am using firefox!!! Have done since I started here.
    weird I am using 3.6.11
    oh well will just have to switch to Chrome when needed.
    Thanks

  6. #6
    Platinum Member Array freddy's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Paris
    Posts
    987
    Thanks
    663
    Thanked 1,314 Times in 431 Posts
    Quote Originally Posted by bedrockbrett View Post
    weird I am using 3.6.11
    oh well will just have to switch to Chrome when needed.
    Thanks



    I use Firefox also, sometimes I had difficulties to connect with II (but it was same with I.E.) so when this arrives, I use a Proxy (that's what i did last week) and it might be a little slower, but it works. (Don't ask me why it works sometimes and not at other times, i have no clue, but computers have their own lives! )
    Also you can try to clear your cache, cookies, and history.
    Also make sure everything is updated (flash...)
    hope it helps.
    freddy

  7. #7
    Platinum Member Array chetachukwu's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    516
    Thanks
    18
    Thanked 69 Times in 29 Posts
    download the latest adobe flash players (plugings). Download the latest flock browser best, simply the best browser ever seen

  8. The Following User Says Thank You to chetachukwu For This Useful Post:


  9. #8
    Diamond Member Array
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,145
    Thanks
    525
    Thanked 1,753 Times in 484 Posts
    Guys,

    Here's my experience with connection problems.

    I had loads of problems connecting to II shortly after the forum was upgraded. Interestingly, II was the only website I could no longer connect to.

    I came to the conclusion that changing browsers didn't make much difference. IE8 works fine with II and I'm using it now.

    All proxy servers I found to be too slow and a lot display ads. which are annoying. Some of them could connect to II and some still couldn't.

    I tried all sorts of tricks to connect (deleting caches, updating stuff etc.) and I believe that the problem was down to the dynamic IP addresses allocated by my ISP.

    After looking at several tracert logs, I could see that my connection with IP addresses from a certain range were being dropped at a server in the US shortly before reaching the II server.

    Rebooting my router allocated a different IP address, though because it was from a similar range of numbers my connection was still getting bounced.

    As it happens, my ISP at that time was in the process of moving accounts to a parent company. That move meant that my dynamically allocated ISP range would be different, and lo and behold as soon as the move took place, my connection to II was again flawless.

    It seems that some servers along the route to a website are more sensitive to IP ranges than others and these ranges can get labelled as undesirable if in the past one or two of the IP addresses from the range have been used by spammers.

  10. #9
    Standard Member Array
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I've got the same problem. I'm using Firefox 3.6.8 on LinuxMintDebian 9. No buttons to say "Thanks" are visible. I'll install another browser and try again tomorrow.

  11. #10
    Moderator Array
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,073
    Thanks
    781
    Thanked 1,777 Times in 269 Posts
    Quote Originally Posted by ChumGum View Post
    I've got the same problem. I'm using Firefox 3.6.8 on LinuxMintDebian 9. No buttons to say "Thanks" are visible. I'll install another browser and try again tomorrow.
    I think your problem due to not enough posts...

  12. The Following User Says Thank You to Diesel 10 For This Useful Post:


Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •