Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Standard Member Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    47
    Thanks
    22
    Thanked 12 Times in 5 Posts

    changing the position of the login tab.

    to the administrator of this forum,

    can you change the position of the login tab or the position of the advertisement at the top?? after this forum went through a revamp. i came here and wanted to log in. but can't find the login tab. after clicking on a topic did the login tab appear. apparently, it was hidden by the fxopen ad or the colours clashed.

    please look into it. thanks

  2. #2
    [II] U can? I can™ Array iCan's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Up up in the sky
    Posts
    578
    Thanks
    17
    Thanked 82 Times in 39 Posts
    Blog Entries
    1
    what browser software do you use?

  3. #3
    Standard Member Array
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Washington State, US
    Posts
    27
    Thanks
    156
    Thanked 7 Times in 2 Posts
    I am experiencing the same problem - the big banner ad at the top is hiding some of the tabs.

  4. #4
    Standard Member Array
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Washington State, US
    Posts
    27
    Thanks
    156
    Thanked 7 Times in 2 Posts
    Browser software is iexplorer.

  5. #5
    PLON-MANIA MODS... Array Kardel Sharpeye's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    OMAH
    Posts
    934
    Thanks
    270
    Thanked 202 Times in 109 Posts
    Blog Entries
    2
    @ ALL : please upgrade your browser to the latest version . Firefox old version expirience the same thing! If you use IE use the latest version !
    I try many browser this far ... so far the latest version doesnt seem to have trouble. Except when u mobile and using a Opera mobile... some how its still looks buggy to me . You need to get on login tab first

    regards !

  6. #6
    Standard Member Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    47
    Thanks
    22
    Thanked 12 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by dvd_val View Post
    what browser software do you use?
    using ie7 still.

  7. #7
    Standard Member Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    47
    Thanks
    22
    Thanked 12 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by Kardel Sharpeye View Post
    @ ALL : please upgrade your browser to the latest version . Firefox old version expirience the same thing! If you use IE use the latest version !
    I try many browser this far ... so far the latest version doesnt seem to have trouble. Except when u mobile and using a Opera mobile... some how its still looks buggy to me . You need to get on login tab first

    regards !
    will do, thanks. what happen to the kudos feature??

  8. #8
    [II] U can? I can™ Array iCan's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Up up in the sky
    Posts
    578
    Thanks
    17
    Thanked 82 Times in 39 Posts
    Blog Entries
    1
    any change?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •