Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Standard Member Array
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Commitment of Traders

    Para senior sekalian apa ada yg mengerti ttg COT tolong ajarin dunx..

  2. #2
    Diamond Member Array William's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Ten no Michi
    Posts
    1,546
    Thanks
    3
    Thanked 64 Times in 29 Posts

    Re: Commitment of Traders

    Dulu pernah baca2 dikit. Uda agak lupa seh.

    yg stau aku:
    - COT itu fasilitas yg musti bayar per bulan baru bisa dapet datanya (jadi males blajar neh )
    - COT itu menilai berapa banyak trader yg pasang buy dan berapa banyak yg pasang sell.
    - Jadi COT itu mirip dengan Open Interest di Reuters.
    - Kl banyak yg pasang sell kita ikut aja sell, kl banyak yg buy kita ikut aja yg buy.

    Kl ga salah inget seh begitu. Krn musti bayar buat dapet datanya, jadi males lanjut belajarnya

    Mungkin ada yg lain yg bisa share.

    Regards,

  3. #3
    Silver Member Array
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    ROXY-Jakarta-Pusat
    Posts
    160
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 10 Posts

    Re: Commitment of Traders

    Lanjut ..... :?

  4. #4
    Standard Member Array
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Commitment of Traders

    menurut gue sama, itu jg lag indicator. feed dari CFTC itu per mingguan, acuan buat swinger bole2 aja. Cuman skalanya itu universal, kadang bisa meleset.

    Pengembangan COT nantinya, riset anda akan menuju ke pencarian live-feed dari broker "who's buying or selling." Yah ini yang susah, n gue aja masih gak dapat. Yang di ECN itu bisa aja bogus (made-in-dewe) atau level 3 atau 4, udah gak akurat. Kalo bisa dapat level 2, wah beruntung banget loe. Apalagi yg level 1, tapi kayaknya susah deh. Mengingat kompleksnya jaringan trading floor Currency Exchange yang emang "blur" sifatnya. Perlu feed seluruh bank2 dunia, baru anda dapat akurasi data. Bayangkan tuh...

    This is JMHO (Just My Humble Opinion).

  5. #5
    Silver Member Array
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    107
    Thanks
    10
    Thanked 12 Times in 9 Posts

    Re: Commitment of Traders

    video on COT

    Code:
    http://www.learningmarkets.com/index.php/200901071228/Forex/Forex-Technicals/the-commitment-of-traders-cot-report-part-three.html

  6. #6
    Standard Member Array
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Commitment of Traders

    good...i agree with all here.

  7. #7
    Standard Member Array
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    22
    Thanks
    23
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Re: Commitment of Traders

    to me this is the most important indicator for me (combined with seasonality) when i take a non swing position. The important thing is to realize the numbers are relative and not get overexcited about what seem to be bullish or bearish numbers. This really paid off in coffee for me recently.

  8. #8
    Standard Member Array
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    36
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: Commitment of Traders

    Got to find my webpage translator and get it working.

  9. #9
    Silver Member Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    135
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Commitment of Traders

    Anybody trade options here?

  10. #10
    Bronze Member Array
    Join Date
    May 2009
    Posts
    59
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Commitment of Traders

    See previous post [url]http://www.indo-investasi.com/viewtopic.php?f=19&t=3734[/url] for in depth view of COT + seasonality

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. MetaStock 11 for End-of-Day Traders is here!
    By efmelp in forum Trading Platform
    Replies: 8
    Last Post: 10-19-2011, 06:24 PM
  2. Req: Commitment of Traders Analysis by Steve Briese
    By forexmaniac84 in forum Request Goes Here
    Replies: 3
    Last Post: 08-19-2009, 03:27 AM
  3. Open Interest, Commitment of Trader, & Forex Futures Volume
    By William in forum General Forex Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-28-2008, 06:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •