Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Diamond Member Array Bill Bundle's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Stockland
    Posts
    680
    Thanks
    144
    Thanked 435 Times in 204 Posts

    Edit Button is not working

    I've tried to edit my posts on three different browsers (IE10, FireFox and Opera) and I cannot get into the edit mode for my posts.

  2. The Following User Says Thank You to Bill Bundle For This Useful Post:


  3. #2
    Bronze Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    52
    Thanks
    115
    Thanked 149 Times in 39 Posts
    Quote Originally Posted by Bill Bundle View Post
    I've tried to edit my posts on three different browsers (IE10, FireFox and Opera) and I cannot get into the edit mode for my posts.
    Hi Bill Bundle,

    All you have to do is right click on edit button and select open link in new tab. Same goes for reply with quotes.
    I use Firefox and this works on my side. Hope that helps!

    Thanks and Regards.
    Palash.

  4. The Following User Says Thank You to rok.palash For This Useful Post:


  5. #3
    Manic Member Array CashManic's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SF Bay area
    Posts
    649
    Thanks
    1,179
    Thanked 2,616 Times in 457 Posts
    Quote Originally Posted by rok.palash View Post
    Hi Bill Bundle,

    All you have to do is right click on edit button and select open link in new tab. Same goes for reply with quotes.
    I use Firefox and this works on my side. Hope that helps!

    Thanks and Regards.
    Palash.
    I'm on Chrome and yes it does work if you right click on edit button and select open link in new tab. Thanks rok

  6. The Following User Says Thank You to CashManic For This Useful Post:


  7. #4
    Silver Member Array osijek1289's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    225
    Thanks
    258
    Thanked 355 Times in 104 Posts
    Having the same problem here ... edit or wanting to quote a post locks the page up. Right clicking to respond with the quote of a previous post does not carry the post to the new browser window. Chrome is (auto) updated and doesn't work in IE either (I used to have a problem in Chrome, so used IE, now that does not work.). Tried on 2 separate PCs. Strange.

Similar Threads

  1. The Thanks Button?
    By bonnie12345 in forum Suggestions and Ideas
    Replies: 11
    Last Post: 07-23-2014, 04:56 AM
  2. [GET] Push Button Pips
    By yaron222 in forum MetaTrader Expert Advisors
    Replies: 2
    Last Post: 04-06-2011, 07:34 PM
  3. Please help me edit this EA
    By 4xJaY in forum Mql Programming and Coding
    Replies: 0
    Last Post: 07-19-2010, 01:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •