Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Silver Member Array
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    117
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    FT 101 Preview - Profit Hang Seng

    Para peserta Hang Seng, mau kirim iklan dikit nih.

    Ada seminar Hang Seng:

    Time and PlaceDate: Wednesday, January 28, 2009
    Time: 6:30pm - 7:30pm
    Location: Senayan City, Panin Tower, Lt. 22
    Street: Jl. Asia Afrika Lot 19

    Metode transaksi FT 101 menggunakan teknik breakout pada titik-titik kelemahan Hang Seng. Metode ini sangat mudah dan sederhana sehingga dapat dipelajari dan diaplikasikan oleh siapapun juga baik pemula maupun investor yang sudah berpengalaman.

    Metode transaksi FT 101 berdasarkan pada pola dan tingah laku manusia (investor) yang selalu terulang-ulang.

    Jadi apabila Anda sudah mengetahui akan trik-trik dan kelemahan Hang Seng, sesungguhnya sangatlah mudah mengambil peluang keuntungan dalam bertransaksi Hang Seng!!

    Buat seminar ini, it's FREE FREE FREE

    Kalau ada yg mau ikut serta, harap PM ke saya atau email saya di [email][email protected][/email]

  2. #2
    Silver Member Array denlivin's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    131
    Thanks
    1
    Thanked 30 Times in 9 Posts

    Re: FT 101 Preview - Profit Hang Seng

    Bro Mentos sory banget nih aku telat baca informasinya, padahal aku pengin banget belajar ttg HangSeng, mungkin bro Mentos bisa kasih pelajaran secara tertulis ke aku? trims sebelumnya :oops: :oops:
    Salam profit dari trader Bandung

  3. #3
    Standard Member Array
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    25
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 7 Posts

    Re: FT 101 Preview - Profit Hang Seng

    please in english i can"t understand anyway thanks

  4. #4
    Standard Member Array
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: FT 101 Preview - Profit Hang Seng

    wui... jangan nipu dong...

    paling juga cuma preview doang, terus isinya jualan lagi.

    kayak hary suwanda tuh.

    kalau memang gratis, kanapa ga dishare aja disini, betul ga?


  5. #5
    Silver Member Array
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    117
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: FT 101 Preview - Profit Hang Seng

    Bos, dah lebih dari 1 tahun yg lalu. Ada brp teman yg ikut, hasilnya kurang bagus.

  6. #6
    Bronze Member Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    67
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 1 Post
    di share aja bro kalo ada yang punya

  7. #7
    Silver Member Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    117
    Thanks
    6
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    yes i m serious to learn about hsi also. does the system work?

  8. #8
    Gold Member Array
    Join Date
    May 2009
    Posts
    302
    Thanks
    50
    Thanked 58 Times in 26 Posts
    Quote Originally Posted by vrdrive View Post
    yes i m serious to learn about hsi also. does the system work?
    You need to do your own testing. Everyone trades differently using the same system, you need to find what works best for you....

  9. #9
    Standard Member Array
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    38
    Thanks
    39
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by et_phonehome_2 View Post
    You need to do your own testing. Everyone trades differently using the same system, you need to find what works best for you....
    glad to see the words i recognized. Yes agree with the method.

  10. #10
    Standard Member Array
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    if you have to pay for the seminar, that means the technique is not perfect so the creator must SELL it in order to make money out of it...
    that's my 2 cents...

    If I found the holy grail system in trading, there is a good chance that I won't share it with anyone

Similar Threads

  1. Prediksi Hang Seng 16 September 2008
    By candu in forum Hang Seng
    Replies: 4
    Last Post: 04-28-2016, 01:40 AM
  2. ada apa dengan Hang Seng?
    By iCan in forum Hang Seng
    Replies: 9
    Last Post: 04-25-2016, 11:51 PM
  3. [Ask] Goldwint - ada mikro hang seng
    By Mentos in forum Hang Seng
    Replies: 6
    Last Post: 04-20-2016, 01:46 AM
  4. Intermarket analisis Hang Seng
    By candu in forum Hang Seng
    Replies: 14
    Last Post: 04-20-2016, 01:45 AM
  5. Replies: 8
    Last Post: 04-05-2016, 03:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •